Case


Game Meisters om Ejlskov A/S

"Ejlskov A/S hyrede mig i starten af 2023 til et lille firmaevent på deres hovedkontor i Skejby, hvor jeg fik lov til at tage nogle billeder til hjemmesiden, som du kan finder herunder.

Deltagerne blev delt op i 3 hold á 3-4 personer, som dystede mod hinanden i 1 1/2 timer, hvor vi nåede igennem 13 forskellige mini-spil inden for logisk tænkning, sprog, hukommelse, tegning mm. Deltagerne var meget engagerede i at klare sig godt i de forskellige opgaver og det endte med et meget tæt løb om titlen til sidst.

Mange tak for en hyggelig aften!" - Axel, Game Meisters

Ejlskov A/S' udtalelse

"Vi skulle i forbindelse med en firmasammenkomst have arrangeret underholdning. I den proces faldt vi over Axel og Game Meisters, hvor det springende punkt var, at alle kunne være med. I sidste øjeblik fik vi voldsomt mandefald, men Axel var fleksibel og tilrettelagde på ny. Der var mange opgaver, men det var forbavsende, hvor hurtigt tiden gik. Der var et godt flow mellem øvelserne, så der også var tid til at snakke, og det var virkelig sjove og lærerige opgaver, som fremmede samarbejdet i grupperne. Vi blev udfordret i logisk og kreativ tankegang samt i både at lede og blive ledt. Det gav god mulighed for i afslappede omgivelser at arbejde på tværs af afdelinger og opleve, hvad andres og ens egne kompetencer er. Axel var god til at guide os igennem opgaverne/forløbet og samtidig give tid og plads til venskabelige drillerier holdene imellem. Det var alt i alt skidesjovt.

Det er en god ide som enten selvstændigt firmaarrangement eller som i vores tilfælde opvarmning til andet arrangement." - Pernille, Ejlskov A/S